Locuri de muncă în Germania, prin intermediul rețelei EURES România

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare readuce la cunoștința persoanelor care își caută un loc de muncă în străinătate, că prin rețeaua EURES România se oferă 40 de posturi în Germania.                 

postman germanyPersoanele care doresc sa desfășoare această activitate în Germania se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, str. Ion Ghica, nr. 36,  nr. telefon 0261-770237 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

Înscrierea în baza de date se face în baza următoarelor acte:

–  CV model europass în limba germană

–  Diplome

–  Recomandări

Persoanele trebuie să aibă cunoștințe de limba germană, condiție fizică și să dețină carnet de conducere categoria B.  

Contractul de muncă se încheie pe o perioadă de 6 luni cu posibilitatea preluării ulterioare pe perioadă nedeterminataă. Salariul oferit este de 2.000 euro/lună, asigurări sociale incluse.

Selecția va avea loc la nivel de țară în județul Satu Mare, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, str. Ion Ghica, nr. 36., în data de 20-21 august 2014.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.