Tineri cu tricouri inscripţionate „Copy” şi „Paste” îl aşteaptă pe Victor Ponta în faţa UBB Cluj

Aproximativ 20 de tineri, activişti ecologişti care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, îl aşteaptă, miercuri, pe premierul Victor Ponta, în faţa UBB Cluj-Napoca, având tricouri pe care scrie "Copy", respectiv "Paste", şi un banner cu mesajul "La Cluj nu sunteţi doctor, domnule Ponta".

victor pontaUn grup de tineri format din aproximativ 20 de ecologişti care se opun proiectului de la Roşia Montană şi reprezentanţi ai Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa sediului Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, unde îl aşteaptă pe premierul Victor Ponta, care asistă la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa fostului comisar european Gunter Verheugen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

citeste mai mult pe http://www.gandul.info/politica/tineri-cu-tricouri-inscriptionate-copy-si-paste-il-asteapta-pe-victor-ponta-in-fata-ubb-cluj-10576751

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 20, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.