Victor Ponta și Liviu Dragnea vor efectua duminică o vizită de lucru la Satu Mare

Marți, 19 august, la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Organizației Județene PSD, Mircea Govor. Acesta a anunțat prezența la Satu Mare, sâmbătă și duminică, 23 și 24 august, a primului ministru Victor Ponta și a vice-prim ministrului Liviu Dragnea.

DSC_0024Victor Ponta și Liviu Dragnea vor efectua o vizită de lucru la Satu Mare cu un program bogat din care amintim: sâmbătă, la ora 15.00 pe platoul din Piața 25 Octombrie se vor preda cheile microbuzelor școlare destinate transportului elevilor la școală. Apoi se vor semna 53 de contracte cu primari din județ, pentru construirea unor noi obiective, iar la 18.30 la Tășnad se va pune piatra de temelie a noii primării. Duminică, 24 august, oaspeții împreună cu conducerea județului se vor întâlni cu primari și locuitori din județul Satu Mare și vor participa la Ziua Orașului Negrești-Oaș. ”Prin această vizită de lucru, se aduce un plus valoare județului Satu Mare, știind că până în prezent a fost alocată pentru investiții și dezvoltare suma de 25 milioane de lei care se va suplimenta cu ocazia acestei vizite”, a precizat Mircea Govor.

Referitor la schimbul de replici ”în scris” cu deputatul Andreea Paul, Mircea Govor a dorit să precizeze: ”Localul La Mircea a fost la un moment dat un brand de care nu mi-e rușine. Sunt mândru de ceea ce am făcut în județul Satu Mare din forțe proprii, dacă am ajuns până aici înseamnă că oamenii au avut încredere în noi. Când îți faci titlu de glorie că ai dat bani ca ajutor la biserică înseamnă că-i jignești pe oameni, de fapt fiecare deputat are la dispoziție o sumă pe care o poate oferi unor biserici ca ajutor”. Govor a mai spus despre deputatul Andreea Paul că nu a avut niciun merit cu șoseaua ce leagă comunele din Oaș, iar procesul pe care i l-a intentat l-a pierdut, el trebuind să achite cheltuielile procesului, pentru că ”nu mi se pare moral să mă bat cu femei, ne-am promis că nu ne mai atacăm, dacă poate ajuta județul să o facă dar fără jigniri”.

Referitor la atitudinea consilierului Adrian Cozma, Mircea Govor a spus că el este un om căruia îi place să se țină de cuvânt, iar Adrian Cozma l-a acuzat pe nedrept de minciună, referitor la drumul din zona Codrului. ”Adrian Cozma când este în ședință de Consiliu Județean se crede avocat, iar la tribunal se crede consilier. Îi recomand să nu fie obraznic, tinerii ce intră în politică agresiv și neprincipial nu ajung departe, poate învăța multe de la mine”. În încheiere Mircea Govor a spus că este ferm convins că în toamnă România va avea un președinte român, membru al PSD și ortodox.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.