Șapte sătmăreni s-au prezentat în cadrul audiențelor desfășurate de subprefectul Altfatter Tamás

În cadrul audienţelor cetăţeneşti desfăşurate în data de 21 august 2014 de către subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás, s-au prezentat şapte persoane, patru din municipiul Satu Mare şi trei din judeţ. Principalele probleme prezentate subprefectului au fost legate de relaţiile dintre vecini privind imobile şi terenuri precum şi de fond funciar.  

SAM_2368 De remarcat cazul d-nei I. V. M. din municipiul Satu Mare, care a solicitat sprijin pentru a lămuri motivele pentru care i se reţin lunar 133 de lei, în continuare, din pensia de urmaş pentru care este îndreptăţită şi dacă acest lucru va mai continua. Subprefectul i-a transmis faptul că în data de 19 august Guvernul României a decis să acorde amnistie fiscală pentru pensionarii ale căror pensii au fost calculate greşit din cauza unor erori ale funcţionarilor. După verificări, Instituţia Prefectului va comunica petentei situaţia în care se află.

Pentru restul problemelor prezentate, subprefectul Altfatter Tamás a solicitat cetăţenilor să depună memorii scrise în care să-şi prezinte problemele, anexând documente în sprijinul celor sesizate şi care vor fi analizate de personalul instituţiei în vederea rezolvării în cel mai scurt timp posibil.  

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 21, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.