În orașul Tășnad s-a sfințit locul noului sediu al Primăriei

În data de 23 august, în prezența unui număr mare de localnici în frunte cu primarul Vasile Mitrașca, a avut loc inaugurarea șantierului de construcție a noului sediu al Primăriei Tășnad. Au participat înalte oficialități: prim vice-prim-ministrul Liviu Dragnea, prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Consiliului Județean Mircea Govor, parlamentari și consilieri.

DSC_0161Evenimentul a început cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Vasile Crainic, împreună cu preoții Gheorghe Andreica, Ciprian Vezentan, Aurel Hendea și Marius Pop, care au sfințit locul destinat noii construcții.

În cuvântul său, primarul Vasile Mitrașca a mulțumit pentru banii pe care i-a primit Tășnadul ca să-și poată derula proiectele ce vor fi reale după o așteptare de câțiva ani, precum noul sediu al Primăriei, modernizarea străzilor Avram Iancu, Sprie, Ștefan cel Mare, canalizarea orașului, extinderea alimentării cu apă cu încă 7 kilometri, reabilitarea stației de apă, modernizarea drumului Tășnad–Marghita, care se va racorda la Autostrada Transilvania, apoi modernizarea unei grădinițe și a bazei de tratament din stațiune. Aceste investiții sunt cofinanțate din fonduri europene. Vasile Mitrașca a dat citire pergamentului care a fost pus la temelia fundației noii construcții inaugurate.

DSC_0163

DSC_0169În cuvântul său, vicepremierul Liviu Dragnea a spus: ”Eu sunt cel care a întrerupt această nedreptate, pe care o reparăm azi prin inaugurarea construcției noului sediu, care se va construi aici pe vechiul amplasament, ca simbol al orașului unde vin oamenii cu probleme și se iau hotărâri în interesul cetățenilor, acest proiect l-am semnat eu. Doresc ca această lucrare să se construiască cu respectarea tuturor cerințelor”. Au fost făcute referiri și la celelalte proiecte ce vor fi derulate în viitor în județul Satu Mare.

DSC_0185

DSC_0170

DSC_0171

DSC_0172

DSC_0175

DSC_0179

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 24, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.