Participare numeroasă la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

În perioada 22-24 august, la Mamaia s-a desfășurat Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate, confirmându-și statutul de cea mai puternică organizație politică de femei din România. Participarea a fost numeroasă, fiind invitate femei social democrate din toate județele din țară. Din partea OFSD Satu Mare au participat Mihaela Motoc, Alina Chiș și Mariana Sălăjean.

scoala (1)Dezbaterile au fost coordonate de președintele OFSD, Rovana Plumb, secretarul general Maria Lazar, secretarul executiv Elena Fărcaș și europarlamentarul Viorica Dancilă. Gazda evenimentului a fost președintele OFSD Constanța, Mariana Gaju. Președintele PSD, Victor Ponta a subliniat importanta rolului femeii în politică, aducând aprecieri pentru solidaritatea și implicarea acestora în diferite acțiuni susținute la nivel național. Totodată, Victor Ponta a menționat realizările din funcția de prim-ministru ce au ajutat la relansarea economiei. Sub guvernarea sa, România a reușit să atragă într-un an mai multe fonduri europene decât în cei patru ani ai Guvernului Boc. A obţinut creştere economică, a reîntregit salariile tăiate de guvernarea lui Traian Băsescu, mărind salariul minim pe economie cât și pensile și a dezvoltat programe care susțin crearea de locuri de muncă.

Discuțiile au fost canalizate pe semnificația Școlii de vară a femeilor din PSD, pe instrumente de marketing politic, bune practice de activități specifice organizației de femei. Organizațiile din țară au fost felicitate pentru eficiența cu care valorifică potențialul organizației precum și pentru succesele înregistrate în acțiuni politice de impact.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 28, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.