Dari Helga va reprezenta Ungaria anul viitor la Campionatele Europene de tenis de masă

În perioada 27-30 august 2014 a avut loc Concursul Național de tenis de masă al Ungariei la Statisztika (Budapesta), unde a participat și sportiva Dari Helga (12 ani) de la Clubul Elevilor TAPO Carei (posedând și cetățenia maghiară), fapt care i-a permis înscrierea în cadrul competiției.

StatisztikaRezultatele obținute:
 
– la juniori III (11-13 ani) – locul al III-lea – medaliată cu bronz
 
– la cadeți (14-15 ani) – clasarea în sferturile de finală (învingând pe sportiva Drabant Anita – locul I în Ungaria), fiind cea mai tânără competitoare dintre primele 8, la această categorie de vârstă.
 
În urma rezultatelor obținute, Clubul Statisztika Budapesta dorește să o transfere, iar Federația Maghiară de Tenis de Masă (MOATSZ) intenționează să o includă în lotul Ungariei pentru Campionatele Europene de anul viitor.
 
Clubul Statisztika a câștigat de 40 de ori campionatul Ungariei și de 25 de ori Cupa Campionilor Europeni, fiind cotat printre cele mai puternice cluburi de tenis de masă feminin din Europa.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.