Dari Helga, pe locul 25 la Campionatul European de tenis de masă pentru minicadete de la Strasbourg

În perioada 20-23 august 2014 a avut loc Campionatul European de tenis de masă destinat minicadetelor, care s-a desfăşurat în localitatea franceză Schiltigheim-Strasbourg. La categoria celor născuți în 2002, țara noastră a fost reprezentată de 3 sportive printre care și Dari Helga din Carei.

StrasbourgLa startul competiției s-au aliniat 600 de sportive din toată Europa. Pentru a se califica pe tabloul principal de 32, fiecare sportivă a fost nevoită să treacă de grupe. În primul stagiu, Helga a învins-o pe franceza Launay Nina cu 3-0 și pe Menko Veronika din Ungaria, cu scorul de 3-1, calificându-se de pe locul I din grupă.
 
În stagiul al doilea Dari Helga a pierdut în fața lui Caraulnina Vlada din Moldova, scor 3-2 și a învins-o pe Kovačec Ana din Slovacia. În stagiul al treilea, Helga a obținut o victorie în fața sportivei Matos Maria din Portugalia cu scorul de 3-0 și a pierdut în fața lui Lutz Caneli din Franța cu scorul de 3-1, calificându-se pe tabloul principal de 32.
 
În urma acestor rezultate, sportiva din Carei a fost singura din România calificată în primii 32, unde a întâlnit-o pe Lei Duan din China, pierzând însă în fața acesteia, cu 3-0. În final, Helga s-a clasat pe locul 25 obținând următoarele rezultate:
 
1-3 cu Cok Isa (Franța)
3-2 cu Menko Veronica (Ungaria)
3-0 cu Costa Ana (Portugalia)
 
Deplasarea sportivei și a antrenorului acesteia, dl. Podoba Mircea, a fost finanțată de către Consiliul Local Carei. Cei doi mulțumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.