Lovire și alte violențe, la Hodod și Moftinu Mic

La data de 01 septembrie a.c, în jurul prânzului poliţiştii din Hodod au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat din Sălaj, despre faptul că la încheierea târgului care a avut loc în localitatea Hodod s-ar fi produs o altercaţie între 2 persoane.

bataieDeplasându-se de îndată la faţa locului oamenii legii au constatat că în incinta târgului din localitate, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri cu privre la vânzarea unui cal, tranzacţie efectuată în luna august a acestui an Ioan C. l-ar fi lovit pe Traian M. cu partea metalică a mânerului unui bici, în zona capului, provocându-i o plagă parietală dreaptă. Victima a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate în altercaţie sunt din judeţul Sălaj.

Aseară, în jurul orelor 21.00, poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, care reclama faptul că în timp ce se afla la locuinţa concubinei sale, pe raza localităţii Moftinu Mic ar fi fost agresat fizic de către fiul acesteia. La faţa locului s-a stabilit în urma verificărilor efectuate că pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii apărute între cei 2, Carol Z. i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii reclamantului, în zona capului, după care, agresorul ar fi lovit cu piciorul autoturismul marca Renault care aparţine mamei sale, producându-i avarii. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 300 lei.

În ambele cazuri oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în cel de-al doilea caz şi pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 2, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.