Doi bărbați din Carei sunt cercetați penal pentru lovire sau alte violenţe şi furt

politieJoi, în jurul orei 23.40 poliţiştii de investigaţii criminale careieni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi fost lovit pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Carei.

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool a intervenit un conflict spontan între Nicolaie O. şi alţi 2 bărbaţi în timpul căruia aceştia s-au agresat reciproc, iar cel care reclama că ar fi fost agresat a fugit de la faţa locului, abandonând o geacă în care susţinea că avea suma de 370 lei şi cartea de identitate personală. 

După incident geaca a fost recuperată constatându-se lipsa banilor şi a actului de identitate. Alehandro D. şi Cristopher K. sunt cercetaţi în stare de libertate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 5, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.