Echipa de judo a României, având în componență sportivi de la CSM Satu Mare, a cucerit titlul balcanic la judo seniori

Localitatea Trebinje din Bosnia-Herțegovina a găzduit în perioada 5-7 septembrie Campionatele balcanice de judo la seniori. CSM Satu Mare a reușit să obțină în prima zi de concurs, la probele individuale, trei medalii de bronz. Este vorba despre Remus Lazea (categoria 66 kg), Marian Halas (categoria 81 kg) și Lorand Samel (categoria 100 kg).

Judo1În a doua zi a competiției au avut loc întrecerile pe echipe, fiecare țară din Balcani și-a aliniat la start câte o reprezentativă la masculin și feminin. Dacă echipa feminină a României a reușit să câștige medalia de bronz, băieții s-au impus în fiecare meci câștigând medalia de aur.

Judo2De remarcat este faptul că în componența echipei țării noastre alcătuită din cinci categorii, în patru din ele au fost sportivi de la CSM Satu Mare. Este vorba despre: Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg), Marian Halas (81 kg) și Cristian Bodârlău (90 kg).

În cadrul grupei România a învins Turcia și Muntenegru cu 5 la 0. În semifinale echipa țării noastre a învins Bosnia cu 5 la 0, iar în finală au reușit să se impună în fața Serbiei cu 3 la 2.

Așadar performanța reușită este una excelentă atât în probele de la individual și mai ales în cele pe echipe deoarece în premieră România câștigă titlul balcanic la judo masculin seniori.

Judo3

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 8, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.