Un bărbat care ar fi comis 3 infracţiuni de tâlhărie a fost identificat şi reţinut

Luni, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea şi prinderea unui bărbat care ar fi comis infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Satu Mare.

106428În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a muncii continue a oamenilor legii Lucian B, în vârstă de 22 de ani a fost identificat ca fiind autorul în 3 cazuri de tâlhărie. În perioada iunie septembrie, tânărul a deposedat prin violenţă de bijuteriile pe care le purtau 3 femei.

Acesta folosea ca mod de operare smulgerea lănţişoarelor din metal preţios de la gâtul persoanelor de sex feminin, îşi alegea ca victime femei în vârstă, iar ulterior comiterii faptelor, acesta amaneta bijuteriile la casele de amanet de pe raza municipiului. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului care a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.