O persoană a fost agresată la Giurtelecu Hododului

nmAseară poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul S.N.U.A.U.112 de către o localnică din Giurtelecu Hododului care reclama faptul că, concubinul ei ar fi fost agresat.

Din cercetările efectuate s-a stabilit reclamanta, împreună cu concubinul său şi un alt prieten se aflau în curtea locuinţei femeii, la un moment dat pe fondul consumului de alcool între cei 2 bărbaţi a intervenit un conflict spontan, iar în timpul conflictului Janko B. i-ar fi aplicat lui Gheorghe A. o lovitură cu un obiect dur, respectiv bâtă, la nivelul capului.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă care a acordat primul ajutor victimei, dar acesta a refuzat deplasarea la unitatea medicală. Agresorul în vârstă de 23 de ani este cercetat în stare de libertate. În acest caz oamenii legii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.