3.778 de pachete de ţigări, confiscate în august ca urmare a Planului judeţean de contracarare a contrabandei

În luna august 2014, la Satu Mare, în urma a 87 de acţiuni întreprinse de către lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Birourilor Vamale şi Sectoarelor Poliţiei de Frontieră s-au înregistrat 15 contravenţii în cuantum total de 18.490 lei.

tigari de contrabanda-26931În cadrul acestor acţiuni care sunt întreprinse ca urmare a aplicării Planului judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale, reprezentanţii instituţiilor menţionate au reţinut în vederea confiscării 3.778 de pachete de ţigări, 75 litri de combustibil şi 4 litri de alcool.

Valoarea totală a bunurilor confiscate se ridică la 26.570 lei. Prejudiciul creat statului român ajunge la suma de 12.251 lei.

În urma analizei datelor, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dr. Eugeniu Avram solicită în continuare instituţiilor implicate să respecte Planul Judeţean de contracare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale la nivelul judeţului Satu Mare. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.