Au fost identificaţi autorii unor infracţiuni de furt comise în județ

Ieri după-amiază, o persoană de sex feminin, în vârstă de 19 ani, având cetăţenie bulgară, a reclamat poliţiştilor din Socond faptul că în timpul nopţii trecute ar fi fost cazată la rudeniile prietenei sale şi i-ar fi fost sutras telefonul mobil.

Samsung-Galaxy-Note-3Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânăra a fost cazată la familia prietenei sale din Socond, iar în timpul nopţii fiica proprietarului, în vârstă de 14 ani, i-ar fi sustras telefonul mobil marca Samsung Galaxy Note III, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.700 lei. Autoarea nu se află la comiterea primei fapte de acest gen.

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 18.35, poliţiştii Secţiei I Satu Mare au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin care era internată într-o secţie a Spitalului Judeţean Satu Mare care reclama faptul că i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către un bărbat care ar fi fost surprins de agentul de pază. Ajunşi la faţa locului oamenii legii au trecut la identificarea bărbatului, fiind vorba de Jozsef V, în vârstă de 43 de ani, care profitând de faptul că victima era imobilizată la pat i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil marca Samsung.

În cauzele menţionate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 11, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.