Abuz de încredere la Carei. Un tânăr a rămas fără telefonul mobil

Joi în jurul prânzului, poliţiştii de investigaţii criminale careieni au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, care reclama faptul că în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Carei o persoană necunoscută i-ar fi sustras telefonul.

samsungwavefirstÎn urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că o persoană necunoscută de etnie romă l-ar fi întrebat pe bărbat cât este ceasul, moment în care acesta ar fi scos din buzunar un telefon mobil marca Samsung de culoare gri şi atunci persoana necunoscută i-ar fi propus să facă schimb de telefoane, bărbatul fiind de acord a primit în schimbul telefonului său unul marca Nokia şi suma de 10 lei. Pe moment reclamantul a fost de acord şi cei 2 s-au despărţit urmând ca a doua zi să se întâlnească şi fiecare dintre ei să aducă încărcătoarele telefoanelor.

Între timp reclamantul s-a răzgândit, dându-şi seama că telefonul pe care îl primise era un model mult mai vechi iar după aproximativ 3 ore reclamantul a apelat din nou numărul unic de urgenţă 112 şi preciza faptul că persoana cu care ar fi făcut schimbul se afla în zona străzii Tireamului din localitate. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana, Tamaş S. de 23 de ani, stabilindu-se că acesta este autorul în acest caz. La momentul la care a fost găsit de poliţişti reclamatul nu mai avea asupra sa telefonul mobil marca Samsung. În cauză a fost creat un prejudiciu de aproximativ 250 lei.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 12, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.