Consilierul PLR Mihai Rusu: La baza excluderii mele din PP-DD stă un fals grosolan

rusu”Având în vedere excluderea mea abuzivă din PP-DD doresc să precizez următoarele:

Au fost încălcate prevederile statutare ale PP-DD conform cărora propunerea de excludere trebuia să vină din partea Biroului Permanent Judeţean PP-DD Satu Mare, lucru care nu s-a întâmplat neexistând nicio şedinţă în acest sens, atât eu cât şi majoritatea membrilor BPJ am aflat din presă despre acest fapt.

Sunt conştient de uriaşele presiuni venite de la conducerea centrală PP-DD de excludere a tuturor celor care trec la alte partide, dar aceştia sunt protejaţi de OUG nr. 55/28.08.2014, astfel că orice excludere este nulă de drept.

La baza excluderii mele stă un fals grosolan, invocându-se o ipotetică şedinţă de BPJ care nu a avut loc, fapt care va fi demonstrat în urma plângerii mele penale îndreptată împotriva tuturor celor care au emis acest act fals.

Sunt convins de buna credinţă a colegilor mei din BPJ, cunoscându-i îndeaproape ca oameni drepţi şi cu frica lui Dumnezeu şi adevărul va ieşi la lumină.

Din fericire, OUG nr. 55/28.08.2014 la art. 1 al. 1 dă derogare pentru o perioadă de 45 de zile la câteva articole din Lega 393/2004 privind Statutul aleşilor locali printre care şi art.9 al.2 lit.h, astfel încât Hotărârea Biroului Naţional de coordonare (BNC) al PP-DD NR.230/08.09.2014, nu poate duce la pierderea mandatului meu de consilier judeţean.

Întreg demersul de excludere a mea din PP-DD în urma înscrieri mele în PLR, nu reprezintă altceva decât o manevră murdară în urma căreia ar urma să-mi pierd mandatul de consilier judeţean.

Un partid care uzează de astfel de tactici ilegale, aşa cum este PP-DD, nu merită să mai fie mandatat cu încrederea cetăţenilor de bună credinţă.”

Mihai Rusu

consilier judeţean PLR

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 15, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.