În cursul zilei de ieri poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în 3 cazuri de lovire

Duminică noaptea, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 23 de ani din Micula despre faptul că în jurul orei 02.00 Ioan M. l-ar fi agresat atât pe el cât şi pe tatăl său.

lovireDin verificările efectuate s-a stabilit faptul că Ioan M. aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a pătruns fără drept în curtea locuinţei aparţinând lui Alexandru P. având asupra lui diferite obiecte contondente, respectiv levier, topor iar proprietarul casei împreună cu fiul său auzind zgomot au ieşit în curte să vadă ce se întâmplă moment în care Ioan M. i-ar fi agresat. Între cei 3 a avut loc o altercaţie în timpul căreia s-ar fi agresat reciproc, însă întrucât reclamantul şi tatăl său au suferit leziuni la nivel capului şi a corpului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală a celor 2.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.30 poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Radu R. despre faptul că atât el cât şi concubina sa ar fi fost agresaţi verbal şi fizic de către 2 persoane de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul ar fi făcut zilele trecute un schimb de unelte cu unul dintre agresori, între timp Radu R. s-ar fi răzgândit  şi fiind vecin cu cei agresorii, reclamantul şi-ar fi recuperat unealta, motiv pentru care Ioan V însoţit fratele său Sorin V. s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantului pentru a-i cere socoteală. Între cei 2 fraţi care sunt rude cu concubina reclamantului pe de o parte şi reclamant şi partenera lui pe de altă parte a intervenit un conflict spontan în timpul căruia s-ar fi agresat reciproc. Femeia fiind însărcinată a fost transportată la Spitalul Judeţean unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că se află atât ea cât şi fătul în afara oricărui pericol.

Autorii acestui incident nu sunt la prima situaţie de acest gen.

Duminică după-amiază poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare au fost sesizaţi de către un localnic din Agriş, în vârstă de 55 de ani, care reclama faptul că ar fi fost agresat de către ginerele său. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că pe fondul unor conflicte  mai vechi ginerele care locuieşte în acelaşi imobil cu reclamantul i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale.

În ultimele 2 cazuri menţionate poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Autorii fiind cercetaţi în stare de libertate. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 15, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.