Bătaie cu pumnii și bâtele într-un bar din localitatea Supur

Duminică poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că într-un local situat pe raza localităţii Supuru de Jos, în jurul orei 20.00 mai multe persoane au intrat în bar, iar între acestea şi cei care se aflau în local a izbucnit un conflict în timpul căruia persoanele care au intrat în local au aplicat mai multe lovituri celor care se aflau în incintă apoi au părăsit zona.

bataieÎn urma conflictului 2 persoane care se aflau în local au suferit leziuni uşoare la nivelul feţei refuzând trasnportarea la unitatea medicală. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi au efectuat activităţi specifice pentru identificarea persoanelor care au părăsit localul.

În cursul zilei de luni în urma investigaţiilor efectuate au fost identificate cele 3 persoane. Este vorba despre 2 tineri din judeţul Sibiu şi unul din Republica Moldova care sunt angajaţi la societate situată pe raza localităţii Acâş şi care duminică au intrat în localul din Supuru de Jos iar acolo s-au întâlnit cu mai multe persoane cu care aceştia au avut neînţelegeri în trecut, iar la momentul revederii şi fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice între aceştia a intervenit un conflict spontan în timpul căruia persoanele implicate şi-au aplicat lovituri reciproc cu pumnii şi cu obiecte contondente (bâte).

În acest caz oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 septembrie 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.