Klaus Iohannis se va întâlni joi cu membrii și simpatizanții ACL din Satu Mare

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, și-a lansat oficial, luni, 29 octombrie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului, programul electoral cu care se prezintă în cursa pentru Cotroceni, intitulat "România lucrului bine făcut". Moderatorul evenimentului a fost analistul politic Emil Hurezeanu.

klaus_iohannis_76822700Klaus Iohannis a evidențiat că următorul mandat prezidențial va fi marcat de două evenimente majore: împlinirea a o sută de ani de la Marea Unire, în 2018, și preluarea președinției rotative a Uniunii Europene, în 2019.

„Nu ne mai permitem să pierdem timpul. Nu vreau să ajungem în 2018 sau în 2019 și românii să întrebe: ce ați făcut până acum, timp de 30 de ani, cu această țară. Iar raspunsul să fie: mai nimic sau prea puțin. Pentru că am fost prea ocupați cu scandalul zilnic, cu căutatul agenților acoperiți, cu speculațiile și scenariile, cu mizele mici și orgoliile mărunte", a spus Klaus Iohannis, continuând: "Vreau ca în 2018 și 2019 românii să simtă deja că trăiesc într-o țară a lucrurilor bine facute, o țară occidentală, în care se simt respectați și demni. Că România merge pe un drum cu obiective precise și că generațiile următoare au un viitor".

În următoarea perioadă, Klaus Iohannis va întreprinde un turneu în țară, iar printre primele județe vizitate va fi și Satu Mare, unde candidatul ACL va poposi joi, 2 octombrie în cadrul unei întâlniri cu membrii și simpatizanții ACL la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 14.00, unde  își va prezenta principalele puncte ale acestui program.

Romeo Nicoară, deputat, președinte PNL Satu Mare, copresedinte ACL Satu Mare 
Petre Mureșan, președinte PDL Satu Mare, copresedinte ACL Satu Mare

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.