Tânăr reţinut de polițiști pentru infracţiuni de înşelăciune, abuz de încredere şi furt calificat

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat activităţi specifice în urma cărora a rezultat faptul că un sătmărean de 24 de ani este bănuit că în perioada 03.04- 27.09 a.c. ar fi comis infracţiuni de înşelăciune, abuz de încredere şi furt calificat.

cebAstfel tânărul ar fi împrumutat la data de 03 aprile 2014 un autoturism marca Mercedes de la Robert K. pe care nu l-a mai restituit. Mai mult decât atât tânărul s-a deplasat în municipiul Baia Mare unde a oferit acest autoturism la schimb cu un alt autoturism lui Gheorghe S, înducându-l pe acesta în eroare cu privire la provenienţa autoturismului. Apoi în cursul lunii iulie sătmăreanul Darius D. ar fi luat de la un alt sătmărean un autovehicul marca Fiat Punto invocând existenţa unei datorii după care a refuzat să-l mai restituie.

Tot în cursul lunii iulie bănuitul folosindu-se fără drept de cheile autoturismului ar fi sustras de pe strada Ostrovului din municipiu un autoturism marca Seat, neînmatriculat ce aparţinea lui Ionuţ D. În sfârşitul lunii septembrie tânărul l-ar fi ajutat pe Vasile C. la tractarea unui autoturism marca Ford Escort, care era defect până în zona unde tânărul. i-ar fi indicat  proprietarului o adresă la care ar funcţiona un atelier auto, Vasile C. a  lăsat cheia în contact  şi actele autoturismului în auto. Din cercetările efectuate a rezultat că tânărul a refuzat apoi restituirea autoturismului, iar ulterior ar fi încercat să-l vândă în municipiul Alba Iulia. Sătmăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, abuz de încredere şi furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.