Plantație de cannabis pe acoperișul unui bloc, descoperită de polițiști și procurori

Zeci de grame de cannabis uscat şi aproximativ 3,5 kg de masă verde de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Satu-Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unor percheziţii efectuate la patru bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc.

DSC_3376La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu-Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu-Mare, au efectuat patru percheziţii la locuinţele a tot atâţia bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, ar fi înfiinţat o cultură de cannabis, constituită din mai multe plante pe care le-ar fi deţinut atât în apartamentul său, cât şi pe acoperişul blocului în care locuieşte. 

Acesta ar fi fost sprijinit în activitatea de îngrijire, recoltare şi vânzare a stupefiantelor de alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani.

În urma percheziţiilor, pe acoperişul blocului în care locuieşte cel care ar fi înfiinţat cultura de cannabis, au fost descoperite 4 plante în greutate de aproximativ 3,5 kg.

DSC_3364De asemenea, în apartamentul acestuia au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cananbis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.

Cei patru bărbaţi ar fi aprovizionat piaţa ilicită de profil din Satu-Mare. Bărbaţii au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. pentru cercetări.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor. Suportul de specialitate  a fost asigurat de către S.R.I. şi DIPI.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.