Candidatul ACL, Klaus Iohannis vrea să fie președintele ”României lucrului bine făcut”

Joi, 2 octombrie de la ora 14.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc întâlnirea cu alegătorii a candidatului la președinția României Klaus Iohannis, din partea Alianței Creștin-Liberale, înainte de începerea campaniei propriu-zise. În vizita sa la Satu Mare Klaus Iohannis a fost însoțit de câțiva politicieni de marcă ai PDL și PNL: Mihai Răzvan Ungureanu, Dan Modreanu, Mircea Cazan, europarlamentarul Cristian Bușoi, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, Ludovic Orban, Lucia Varga, Aurel Popa, Teodor Atanasiu, primari și alți membri cu funcții de conducere în ACL.

DSC_0057A luat cuvântul Petre Mureșan care a arătat că în prezent România este din punct de vedere politic pe drumul stângii, drum închis, fără viitor. Acum avem ocazia să alegem drumul dreptei care va învinge. În opinia sa PSD-ul trebuie trimis în opoziție iar Ponta nu are voie să câștige alegerile din România. Romeo Nicoară a precizat că ACL are cea mai puternică echipă care propune o politică de dreapta.

Deputata de Țara Oașului, Andreea Paul a spus că Ponta este ”fiul risipitor”, iar toate instituțiile publice sunt sub influența PSD-ului. Satu Mare merită o guvernare de dreapta. Dan Modreanu, vicepreședinte PNL, s-a arătat încrezător că 34% dintre români vor vota cu ACL, semn că România își dorește un altfel de președinte. Prim-vicepreședintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu și-a exprimat că bucuria că un profesor candidează pentru funcția de președinte. În opinia sa, Satu Mare este demult în Europa, deoarece are identitate europeană. Aici s-a născut Vasile Lucaciu, luptător pentru unirea Țărilor Române, precum și autorul versurilor imnului maghiar. Astfel, Satu Mare este o zonă mai specială, aici se întâlnește o mare diversitate culturală.

Ludovic Orban a dorit să vorbească despre ”trădători”, referindu-se la cei care au părăsit PNL și PDL alegând să treacă la PSD. A arătat că PSD prin ordonanța de urgență recentă a scăpat alianța de ”trădători”.

Au mai vorbit Vasile Berinde, Ovidiu Duma,Cornel Popa, Mircea Cazan, Lucia Varga, Dan Modreanu, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă și Teodor Anastasiu, toți susținând candidatura la președinția țării a lui Klaus Iohannis. În încheiere, acesta a luat cuvântul salutând prezența în sală a reprezentanților Forumului Democrat al Germanilor din România.

DSC_0042Klaus Iohannis își dorește să fie președintele României, care să devină o țară prosperă, puternică, pentru care trebuie un președinte de dreapta și un guvern de dreapta. ”Vreau să discutăm și să rezolvăm marile probleme: educația, sistemul de sănătate, sistemul de pensii, legislația și justiția. România are nevoie să fie bine administrată. Vreau România lucrului bine făcut și sunt pregătit pentru această cursă”, a declarat Klaus Iohannis. În trei săptămâni a strâns peste 2 milioane de semnături, cea mai mare cifră dintre toți candidații.

Deviza lui Klaus Iohannis în această campanie este ”România lucrului bine făcut”, prin care înțelege ca românii să se simtă bine la ei în țară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.