Trei mandate europene de arestare au fost puse în executare de polițiști

Joi, 2 octombrie poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi DIPI au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Negreşti Oaş.

perchezitieTotodată au fost puse în executare 3 mandate de arestare europeană emise pe numele a 3 dintre cele 4 persoane la domiciliile cărora au avut loc percheziţiile. Mandatele de arestare europeană au fost emise de autorităţile din Franţa pentru comiterea infracţiunii de furt de către numiţii Ioan T., Traian B şi Teodor C.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor a fost găsit 3 cai de tracţiune rasă grea care se pare că ar fi fost sustraşi de pe teritoriul Franţei. Persoanele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea fiind demarate procedurile pentru extrădarea acestora.

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul Satu Mare au desfăşurat joi o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială fapte prevăzute de Legea 61/1991r şi combaterea infracţiunilor stradale, în zone intens circulate ale municipiului  respectiv zona Piaţa Libertăţii, Bulevardul Lucian Blaga, Strada Careiului și Piaţa 25 Octombrie, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii în valoare de 44.000 lei.

3 conducători auto au rămas fără permise de conducere în cadrul acţiunilor desfăşurate joi pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reţinute pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare şi neprezentarea pentru anunţarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în termenul legal de 24 de ore. Totodată au fost aplicate 157 de contravenţii în valoare de 13.500 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.