APM Satu Mare amână campania lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Curățeniei

În contextul acestui eveniment ecologic ”Ziua Mondială a Curățeniei”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare a lansat printr-o conferință de presă campania de conştientizare a comunităţii sătmărene cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor cu ajutorul unui chestionar pe un eșantion de 5.000 de cetăţeni ai judeţului Satu Mare în perioada 23.09.2014 – 03.10.2014.

ziua mondiala a curateneiiAplicarea chestionarului se realizează prin intermediul responsabililor de mediu de la nivelul marilor unităţi economice, cu sprijinul Fundaţiei Ecologiste PRO TERRA la nivelul unităţilor şcolare cu statut de ECO-ŞCOALĂ, precum și cu sprijinul voluntarilor de mediu și a personalul de specialitate din cadrul APM Satu Mare.

Având în vedere că până la această dată la sediul APM Satu Mare s-au depus doar 2.234 de chestionare completate, perioada de aplicare și predare a chestionarelor se prelungește din dorința de a atinge targetul propus și de a avea rezultate cât mai concludente. În acest context acțiunea planificată pentru data de 4.10.2014 privind evaluarea campaniei la Depozitul ecologic de la Doba se amână la o dată ulterioară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.