Baschet: CS Phoenix Galați-CSM Satu Mare: 80-49

CS Phoenix Galați s-a impus cu scorul de 80 la 49, în fața echipei de baschet a CSM Satu Mare, în meciul ce s-a jucat sâmbătă, 4 octombrie, pe terenul gălățencelor. Pentru Phoenix Galați este prima victorie din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF). Meciul s-a jucat în Sala Polivalentă „Dunărea” din Galați, cu începere de la ora 19.30.

csm-2013Prima repriză a fost una echilibrată, dar în repriza secundă, gălățencele au ieșit la atac, dominând a doua jumătate a partidei. Primul sfert al partidei s-a terminat cu un rezultat egal, 16-16, iar în sferul al doilea, echipa din Galați a obținut ușor avantaj de un punct, 14-13.

După ce au revenit de la vestiare, gazdele au întețit ritmul de joc reușind să domine ambele sferturi. Astfel, Phoenix Galați și-a adjudecat sfertul al treilea cu scorul de 26 la 5, iar ultimul sfert al partidei cu 24 la 15.

Principalele marcatoare pentru CSM Satu Mare au fost: Andreea Orosz (14 puncte), Marija Radovic 10 puncte) și Toccara Ross (8 puncte).  

În etapa următoare, CSM Satu Mare va juca cu Olimpia CSU Brașov. Meciul se va disputa tot în deplasare, în data de 7 octombrie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.