O nouă ediție a Zilelor Recoltei la Satu Mare, între 10-12 octombrie

Duminică, 5 octombrie, la ora 12.00, în sala mică de ședințe a Primăriei municipiului Satu Mare a avut loc o conferință de presă, la care au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, președintele Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Satu Mare, Ioan Pop și consilierul Natalia Covaci.

coicaÎn cadrul conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica s-a referit la necesitatea ca partidele politice să solicite autorizații pentru amplasarea bannerelor electorale. O hotârâre în privința afișajului electoral, adoptată de consilieri va deveni operațională abia în anul 2016. ”Până în prezent doar două partide au cerut aprobare pentru amplasarea de bannere, este vorba de Partidul Social Democrat și Partidul Liberal Reformator”, a spus Dorel Coica. Acesta a mai făcut precizarea că: ”Nu va permite aglomerarea de bannere, unde există un banner nu mai poți pune alt banner”.

Prezent la conferință, președintele Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Satu Mare, Ioan Pop, a anunțat că între 10-12 octombrie în Piața 25 Octombrie și Pasajul Corneliu Coposu va avea loc o nouă ediție a Zilelor Recoltei. Și-au anunțat participarea circa 45 de agricultori, fermieri și producători de produse tradiționale. Vor fi puse în vânzare pentru sătmăreni produse din carne, lactate, produse apicole, vin, pălincă și altele. Sâmbătă, în 11 octombrie, după deschiderea oficială, orele 12.00 va avea loc un spectacol prezentat de cele mai îndrăgite formații folclorice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.