Un tânăr din Gherța Mică a fost surprins de polițiști conducând un moped cu plăcuțe de înmatriculare false

8moped2_47094900Luni, în jurul prânzului, poliţiştii din Gherţa Mică au identificat în trafic pe raza localităţii pe Ghiţă B., în vârstă de 25 de ani care conducea mopedul marca Piaggio. În urma controlului efectuat s-a stabilit că mopedul avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals, acel număr ar fi fost atribuit unui alt moped, iar Ioan G., de 58 de ani, ar fi aplicat plăcuţele pe mopedul depistat ieri în trafic, tot el ar fi pus în circulaţie mopedul având aplicate aceste plăcuţe. Ghiţă B., cel care a fost depistat conducând mopedul ar fi împrumutat mopedul de la acesta. 

În acest caz oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi având aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare, fapte comise de către Ghiţă B.  şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi având aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals, fapte comise de Ioan G. A fost întocmită lucrare penală, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 7, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.