Urmărit naţional depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale

urmaritÎn cursul zilei de luni poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor specifice desfăşurate au identificat şi prins pe Adalbert S. în vârstă de 45 de ani, din Satu Mare care figura ca urmărit naţional şi pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Curtea de Apel Oradea, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi urmează a fi transferat în penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa. 5 conducători auto au rămas fără permise de conducere în cadrul acţiunilor desfăşurate luni pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, defecţiuni tehnice, depăşiri neregulamentare şi neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor. De asemenea au fost aplicate 188 de contravenţii în valoare de 21.500 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 7, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.