În cursul zilei de marţi poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la 2 cazuri de lovire

Ieri, poliţiştii de Ordine Publică sătmăreni au fost sesizaţi despre comiterea unei infracţiuni de lovire pe strada Dariu Pop din municipiu.

lovitIoan F. reclama faptul că ar fi fost lovit în zona capului cu un obiect dur de către un bărbat. Din verificările efectuate a rezultat faptul că agresorul ar fi  Romeo M, de 41 de ani, pe fondul consumului de alcool între cei 2 ar fi apărut discuţii contradictorii iar în timpul acestora Romeo M. i-ar fi aplicat o lovitură cu o bucată de lemn reclamantului. Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. De menţionat este faptul că cei 2 se cunoşteau.

La data de 7 octombrie a.c., ora 17.55, patrula formată din poliţişti şi jandarmi care îşi desfăşurau activitatea pe raza localităţii Carei au fost sesizaţi de către Linda K. în vârstă de 22 de ani, din localitate, care reclama faptul că ar fi fost agresată în curtea imobilului în care locuieşte de către Tobias K. de 28 de ani, cu acelaşi domiciliu. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că agresorul este chiar fratele reclamantei, iar în cursul zilei de ieri aceasta l-ar fi provocat pe bărbat spunându-i expresii şi cuvinte jignitoare la adresa soţiei sale, între cei doi a intervenit o stare conflictuală pe fondul discuţiilor menţionate anterior, iar în timpul conflictului bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul corpului reclamantei. Nu a fost necsară intervenţia cadrelor medicale.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.