Polițiștii au identificat autorii în două cazuri de furt

Ieri, la ora 16.30 poliţiştii secţiei Carei au fost sesizaţi de către Radu R. din localitatea Ghirolt care reclama faptul că luni seara din locuinţa soacrei sale ar fi fost sustras un telefon mobil.

telOamenii legii au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că păgubita Margareta B ar fi primit în vizită în acea seară o persoană de sex masculin din localitatea Sânmiclăuş, care profitând de neatenţia gazdei ar fi sustras un telefon mobil marca Nokia cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 lei. Bărbatul a fost identificat şi este cercetat în stare de libertate.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat marţi autorul unei infracţiuni de furt comisă în cursul lunii august. Munca continuă a oamenilor legii a dat roade şi autorul în acest caz a fost prins. Sandor N. ar fi sustras la sfârşitul lunii august din incinta unei instituţii publice din municipiul Satu Mare un portmoneu care conţinea acte personale şi suma de 150 euro. 

În cele 2 situaţii amintite oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.    

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.