Un bărbat din Turţ, cercetat penal pentru tăiere ilegală drept de arbori

Taieri-arboriMiercuri, poliţiştii din Turţ au identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitate care transporta cu o autoutilitară marca Roman cantitatea de 9 mc lemn de esenţă gorun. Persoana nu a putut prezenta acte de provenienţă pentru cantitatea de lemn menţionată.

Din verificările efectuate a rezultat că materialul a fost tăiat fără drept şi fără a fi marcat de către Grigor P. de 57 de ani, din pădurea pe care o deţine pe raza localităţii Cămârzana, în cursul zilei de 06 octombrie a.c. Bărbatul care a transportat materialul lemnos a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 lei conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Cantitatea de 9 mc a fost ridicată în vederea confiscării.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori din vegetaţia forestieră situată în afara fondului forestier. Grigor P.  este cercetat în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.