Sâmbătă și duminică are loc prima ediție a „Satu Mare International Masters Judo Championship”

Joi, 9 octombrie la Restaurantul Favorit a avut loc o conferință de presă susținută de Valeriu Neagu, președintele CSM Satu Mare, alături deVasile Fușle senior, Sorin Fușle și Vasile Fușle junior din partea Clubului Sportiv Fușle Security. A fost anunțată prima ediție a concursului "Satu Mare International Masters Judo Championship", care se va desfășura sâmbătă și duminică, 11 și 12 octombrie la Sala de sport ”Ecaterina Both”.

judoConcursul se desfășoară cu sprijinul Clubului sportiv Fușle Security, CSM Satu Mare, Consiliului Județean Satu Mare, Primăriei Satu Mare și Federației Române de Judo. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 11 octombrie de  la ora 12.00. Până în prezent s-au înscris în concurs 50 de sportivi, această competiție fiind organizată în premieră la Satu Mare. Și-au anunțat participarea judoka din Austria, Ungaria, Serbia, Slovacia, Germania și Portugalia. Din România vor participa concurenți din Târgu Mureș, Odorheiu Secuiesc, Pitești, Oradea șiSatu Mare. Concursul este deschis participanților de la vârsta de 30 de ani pe grupe de vârste din 5 în 5 ani, fiind organizat și un concurs pe echipe de câte 5 sportivi.

Și-au anunțat participarea sportivi valoroși, campioni europeni și mondiali dintre care amintim pe Ciprian Bologa, Ovidiu Pop, Adrian Pop, Gergely Attila, Vasile Fușle Junior. Dintre arbitri îi amintim pe Marian Halasz, Vasile Fușle senior, Adrian Petric și alții. Sportul sătmărean devine un factor important în peisajul orașului prin activitatea CSM Satu Mare. În judo este multă muncă și perseverență. Prin această ediție a Satu Mare International Masters Judo Championship, la Satu Mare vor ajunge foști și actuali campioni. Organizatorii invită sătmărenii să participe în număr cât mai mare la competiția care se anunță deosebit de atractiv.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2014. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.