Proiectele de Hotărâre ale ședinței Consiliului Județean Satu Mare, unanim aprobate

În temeiul prevederilor art.94 alin.1 și 3 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în baza Dispoziției nr. 276/03.10.2014 a președintelul a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Satu Mare în data de 9 octombrie 2014, joi, de la ora 14.00 în Sala mică de ședințe a Consiliului Județean. Ședința a avut următoarea ordine de zi:

megyei tanács gyülés1.Proiect de Hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al Județului Satu Mare pe anul 2014.

2.Proiect de Hotărâre privind aprobarea contului de execuție a bugetului local al Județului Satu Mare, a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii (de subordonare locală), respectiv a bugetului împrumutului intern la data de 30 septembrie 2014.

3.Proiect de Hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Satu Mare nr. 1/2014 privind repartizarea pe unități admisistrativ teritoriale a unor sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată alocate județului Satu Mare prin Legea bugetului de stat pe anul 2014 nr.356/2013, respectiv a unor sume alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pentru anul 2014 cu modificările și completările ulterioare.

4.Proiect de Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Satu Mare nr. 171/2012 privind validarea desemnării nominale a membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică a județului Satu Mare cu modificările și completările ulterioare,

5.Proiect de Hotărâre cu privire la actualizarea Normelor Metodologice proprii de organizare și funcționare a auditului public intern la Consiliul Județean Satu Mare, instituțiile publice și agenții economici din subordinea acestuia.

6.Proiect de Hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare din cadrul concursului ”Cea mai curată și bine gospodărită comună din județul Satu Mare”.

7.Proiect de Hotărâre privind aprobarea promovării proiectului ”HURO GREENPORT” în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria 2014-2020,

8.Proiect de Hotărâre  privind aprobarea promovării proiectului ”RocHUs” în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria 2014-2020.

9.Proiectul de Hotărâre privind aprobarea proiectului ”COOP- Creșterea Oportunităților de Ocupare a Persoanelor din grupuri vulnerabile și incluziune prin economie socială” și a cofinanțării necesare implementării acestuia.

10.Proiect de Hotărâre privind aprobarea proiectului ”Proiect –Centre de monitorizare online” și a cofinanțării necesare implementării acestuia.

11.Proiect de Hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții al Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor din Județul Satu Mare.

12.Proiect de Hotărâre privind modificarea Statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare.

13.Proiect de Hotărâre privind stabilirea cuantumului indemnizațiilor de periculozitate și hrană cuvenite membrilor formațiilor SALVAMONT.

14.Proiect de Hotărâre privind modificarea Statului de funcții a aparatului propriu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Satu Mare.

15.Proiect de Hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții ale Muzeului Județean Satu Mare.

16.Proiect de Hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome Aeroportul Satu Mare pe anul 2014.

17.Hotărâre cu privire la suspendarea din funcție a directorului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Felician Pop din motive personale, de sănătate justificate.

18.Diverse. În curând se va deschide Aeroportul Satu Mare pentru curse aeriene internaționale; Se va continua Proiectul Luna Șes pentru care au fost deblocate fondurile necesare. A fost lansat Albumul de promovare turistică a județului Satu Mare.

Proiectele de Hotărâre puse în discuție au fost aprobate în unanimitate. Proiectele de Hotărâre nr. 1 și 3 au primit câte 2 voturi împotrivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.