Artistul Teodor Radu Pantea și-a vernisat la Carei expoziția foto ”Univers diafan”

Sâmbătă, 11 octombrie 2014, începând cu ora 16.00 în Sala de Expoziţii de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei, a avut loc vernisajul expoziţiei foto „Univers diafan” a artistului Teodor Radu Pantea din Oradea.

DSC_0055mEvenimentul a fost deschis de Bikfalvi Zsolt, vicepreşedinte al Foto Club „Vasile Vénig László” Carei, după care a luat cuvântul artistul, Teodor Radu Pantea, lector universitar în cadrul Facultăţii de Arte Vizuale din Oradea şi în cadrul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din Oradea, care a prezentat câteva detalii legate de expoziţie şi despre ceea ce înseamnă fotografia nud şi nuditatea în artă.
 
DSC_0047mTeodor Radu Pantea este un apreciat artist fotograf din România, reputat profesor, organizator al mai multor tabere de creaţie cu studenţii din Oradea, participant în jurii naţionale şi internaţionale, membru AAFR, AFIAP, ISF, membru de onoare al mai multor cluburi foto din ţară şi străinătate, care a participat cu fotografii la peste 90 de expoziţii la nivel mondial şi a primit nenumărate distincţii şi premii. Expoziţia conţine o serie de fotografii care prezintă nuditate parţială sau completă.
 
Organizatorii evenimentului au fost: Foto Club „Vasile Vénig László” Carei, Foto Club Pro Arad, Universitatea din Oradea, cu sprijinul Direcției de Cultură a municipiului Carei. Lucrările pot fi admirate timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal din Carei, de marţi până duminică între orele 9.00-17.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 12, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.