Poliţiştii sătmăreni, solicitaţi să intervină în 3 cazuri de lovire

Sâmbătă după-amiază, poliţiştii din Ardud au fost sesizaţi de către Iosif K. despre faptul că ar fi fost agresat de o persoană de sex masculin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că reclamantul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu Vasilică O. iar la un moment dat între cei 2 s-au iscat discuţii contradictorii care au degenerat într-un conflict spontan în timpul căruia Vasilică O. I-ar fi aplicat reclamantului mai multe lovituri cu pumnii în zona capului provocându-i leziuni.     

lovitIeri în jurul orei 22.30 poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi de către Csaba B. în vârstă de 33 de ani din localitatea Atea despre faptul că ar fi fost agresat fizic. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit că Endre B. ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu reclamantul pe acest fond între cei doi au intervenit neînţelegeri, iar Endre B. i-ar fi aplicat reclamantului o lovitură cu o sticlă la nivelul capului.

Duminică seara, în jurul orei 21.30 poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Vasile S. din localitatea Tiream despre faptul că ar fi fost lovit de 2 persoane de sex masculin. Din verificările efectuate a rezultat faptul că între reclamant şi Sorin B. şi Marius S. Pe fondul unor neînţelegeri personale a intervenit un conflict spontan în timpul căruia reclamantul ar fi fost lovit de cei doi cu pumnii, picioarele şi un obiect contondent(par din lemn), iar acesta la rândul lui le-a aplicat celor 2 lovituri. În urma altercaţiei reclamantul şi Sorin B. au suferit leziuni.

În toate cazurile victimele au fost transportate la unitatea medicală pentru a li se acorda îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în situaţiile amintite anterior, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 13, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.