Concert Cameral cu Raluca Știrbăț, Rudolf Leopold și Rudolf Fátyol, la Castelul Károlyi

Luni, 13 octombrie 2014, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc Concertul Cameral susținut de Raluca Știrbăț (Austria) la pian, Rudolf Leopold (Austria) la violoncel, și Rudolf Fátyol la vioară.

DSC_0081mProgramul a cuprins cunoscutele compoziții L. van Beethoven – Trio Op. 1 nr. 3 în do minor, J. Brahms – Scherzo pentru vioară și pian în do minor, WoO 2 (din Sonate F.A.E.), precum și G. Enescu – Sonata a II-a pentru violoncel și pian op. 26. Publicul prezent în Sala Cavalerilor a aplaudat minute în șir la finalul concertului deosebit, susținut de cei trei reputați artiști.
 
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Festivalului Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene”, Ediția a XXXVII-a și a fost organizat de Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei.
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.