În cursul zilei de luni poliţiştii au identificat autorii în 2 cazuri de furt

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat ieri autorul unei infracţiuni de furt calificat comisă în noaptea duminică spre luni. Vasile B. de 70 de ani din localitatea Ciumeşti ar fi sustras o bicicletă model MTB Exclusiv care era asigurată cu un şnur metalic în casa scării, la parterul unui bloc situat pe strada Cibinului din municipiul Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Bărbatul nu se află la prima faptă de acest gen. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii vătămate Gheorghe T.

infractori duba politie mfax-321În urma activităţilor continue desfăşurate, oamenii legii au depistat luni autorul unei infracţiuni de furt comisă la începutul lunii septembrie. Atunci o sătmăreancă care locuia pe strada Tisa a reclamat faptul că i-au fost sustrase bijuterii din locuinţă. Poliţiştii au demarat verificări iar acestea s-au finalizat ieri, când autorul în acest caz a fost prins. Andrei Z., din Halmeu ar fi pătruns în locuinţa femeii cu chei potrivite, ar fi cerut cheile de la fiica prorietarei cu care era prieten sub pretextul că doreşte să–şi ia câteva lucruri care erau ale lui din locuinţă, însă tânărul ar fi sustras bijuteriile de aur ale proprietarei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 lei  pe care apoi le-ar fi amanetat pe raza municipiului Satu Mare. După toate acestea tânărul de 28 de ani s- a întors în locuinţă ar fi răvăşit lucrurile încercând să însceneze un furt. Poliţiştii nu s-au lăsat însă păcăliţi de şiretlicurile acestuia şi în cursul zilei de ieri autorul a fost prins.

În primul caz amintit se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în cel de-al doilea de furt. În ambele situaţii persoanele implicate sunt cercetate în stare de libertate.

De asemenea, 4 conducători auto au rămas fără permise de conducere în cadrul acţiunilor desfăşurate luni pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reţinute pentru consum de alcool, nerespectarea regimului legal de viteză şi neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor. Au fost aplicate şi 159 de contravenţii în valoare de 17.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.