Caravana PSD, primită cu simpatie în zona Oaşului şi Codrului

Echipa de campanie a PSD Satu Mare a făcut marți, 14 octombrie un tur de forţă întâlnindu-se cu cetăţenii în târgul din Livada, din mai multe localităţi din zona Oaşului, precum şi din comuna Homoroade, fiind primită cu simpatie de aceştia. Cu această ocazie, membrii staff-ului de campanie au împărţit pliante şi au transmis mesajul şi obiectivele electorale ale candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta.

psd1Totodată, cetăţenilor li s-a spus că în calitatea sa de prim-ministru, Victor Ponta a reîntregit salariile şi pensiile tăiate de guvernările anterioare şi a dus o politică sănătoasă de dezvoltare a economiei naţionale. Atât oşenii, cât şi codrenii au fost îndemnaţi de membrii Caravanei PSD să se prezinte pe data de 2 noiembrie la urne şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.

Cetăţenii întâlniţi de echipa de campanie a PSD au promis că se vor prezenta la urne în ziua alegerilor şi că vor vota în aşa fel încât lucrurile bune începute de Guvernul Ponta, care a dus la ridicarea nivelului de trai a populaţiei, să continue.

psd2

psd3

psd4

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 15, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.