În cursul zilelor trecute poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la 2 cazuri de lovire

Luni, 13 octombrie, în jurul orei 13.40, poliţiştii negreşteni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Irina M. din localitate despre faptul că ar fi fost lovită de către o persoană de sex masculin.

lovireOamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că între reclamantă şi Ioan L. au existat neînţelegeri care au degenerat într-un conflict aceştia îmbrâncindu-se reciproc. În timpul conflictului se pare că femeia ar fi fost lovită neintenţionat în zona feţei cu cheia unui autoturism pe care bărbatul o ţinea în mână. Între cei doi există o stare conflictuală mai veche.

Marţi seara poliţiştii din Livada au fost sesizaţi depre faptul că pe strada 9 Mai din localitate are loc un scandal. Ajunşi la faţa locului oamenii legii au constatat o femeie în vârstă de 35 de ani ar fi fost lovită cu un obiect contondent (o bucată de lemn) în zona capului în timp ce se afla la domiciliul său, de către vecinul acesteia Vasile V. care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi în acest caz între cei doi există o stare conflictuală mai veche. Părţile vătămate în ambele situaţii au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În ambele cazuri se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 15, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.