Campania lansată de APM Satu Mare cu ocazia Zilei Mondiale a Curăţeniei a ajuns la final

ziua-mondiala-a-curateneiiÎn contextul evenimentului ecologic ”Ziua Mondială a Curăţeniei”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare a lansat campania de conştientizare a comunităţii sătmărene cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor prin aplicarea unui chestionar în acest sens pe un eşantion de 5007 de cetăţeni ai judeţului Satu Mare în perioada 23 septembrie – 14 octombrie.

Aplicarea chestionarului s-a realizat prin intermediul responsabililor de mediu de la nivelul marilor unităţi economice, cu sprijinul Fundaţiei Ecologiste PRO TERRA la nivelul unităţilor şcolare cu statut de ECO-ŞCOALĂ, precum şi cu sprijinul voluntarilor de mediu şi a personalului de specialitate din cadrul APM Satu Mare. Evaluarea rezultatului sondajului de opinie se va realiza de către APM în data de 18.10.2014 la depozitul ecologic de la Doba.

Având în vedere că pe drumurile naţionale nu se poate circula cu bicicletele decât cu ocazia unor evenimente autorizate şi la recomandarea poliţiei rutiere, deplasarea la depozitul ecologic Doba se va face în prezenţa cetăţenilor care doresc să se alăture colectivului APM cu pornire din staţia de autobuz de  pe strada Cuza Vodă sâmbătă 18.10.2014 de la ora 10,00 cu sprijinul Transurban, ocazie cu care vor avea posibilitatea vizitării obiectivului şi participării la dezbaterea publică având ca temă ”Gestiunea deşeurilor”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 16, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.