Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” participă la Târgul de Turism al României

károlyi kastélyFundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din cadrul Direcției de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei va participa la Târgul de Turism al României în perioada 13-16 noiembrie 2014 la București și la Târgul de Turism Transilvania în perioada 21-23 noiembrie 2014 la Cluj Napoca, cu scopul de a promova obiectivele turistice din municipiul Carei și localitățile din împrejurimi.

În atenția agenților economici (prestatori de servicii) din municipiul Carei: Dacă doriți ca și obiectivul pe care îl reprezentați (hotel, restaurant, pensiune, pub) să fie promovat în cadrul târgului de turism, vă rugăm să aduceți materiale promoționale cu acesta (pliante, broșuri, flyere) sau cu oferte turistice pe care le aveti, până cel târziu la data de 6 noiembrie 2014 la sediul Direcției de Cultură Carei (Castelul Károlyi, camera 26).

Alte detalii se pot obține la numărul de telefon: 0261/861.481 de luni până vineri între orele: 10-14 sau la adresa de mail: culturacarei@yahoo.com. Vă mulțumim!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 16, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.