Handbal: CSM Satu Mare-HCM Sighișoara – 44-28

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au primit sâmbătă, 18 octombrie, vizita celor de la HCM Sighișoara, echipă în fața căreia s-au impus cu scorul de 44 la 28. La pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 26 la 13, balanța înclinând în favoarea elevilor lui Nicolae Istrate.

Handbal5Sătmărenii au controlat de la început până la capăt meciul de ieri. Diferența s-a văzut încă din primele minute ale partidei. În minutul 20 al primei reprize, CSM Satu Mare avea un avantaj de nu mai puțin de zece goluri. Diferența a crescut până la pauză, elevii lui Istrate intrând la vestiare cu un avantaj de 13 goluri (26 la 13).

Repriza secundă a continuat în același ton. La finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 44 la 28.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Acsinia (10 goluri), Mateș (8), Mureșan (6), Morar (5), Ungar (4), Cristescu (4), Olah (2), Santeiu (2), Clipea (1), Varga (1) și Pop (1). 

Meciul de ieri a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin. Partida a fost arbitrată de bihorenii Foltic și Pipa.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 19, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.