Multiplul campion Leonard Doroftei, prezent la inaugurarea Sălii de box a CS ”Voința” Satu Mare

Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 13.30, în curtea fostului cinematograf Popular, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 18, a avut loc inaugurarea Sălii de box a CS ”Voința” Satu Mare. La inaugurare a participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarul municipiului dr. Radu Roca, președintele Federației Române de Box și multiplu campion, Leonard Doroftei, președintele CS ”Voința” Ioan Ghere și Marcel Boboc, membru în Biroul Federal.

DSC_0017Despre noua investiție a vorbit președintele CS ”Voința”, Ioan Ghere care și-a exprimat satisfacția că sportivii din Satu Mare care practică boxul, vor avea la dispoziție de acum înainte condiții foarte bune de antrenament. Aici, la noua sală se vor putea practica și alte sporturi. Investiția a fost realizată din fonduri europene.

În cuvântul său primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a spus că se dorește în viitor construirea la Satu Mare a unei Săli Polivalente, o dorință mai veche a sătmărenilor. Se va încerca terminarea sistematizarea curții și se va amenaja o saună. Sportivii vor avea condiții foarte bune în această nouă sală, unde se pot practica mai multe sporturi la care sătmărenii au fost mereu fruntași: fitness, culturism, karate și tenis de masă. Aici își vor desfășura activitatea sportivii de la Voința dar și cei de la CS Samuraiul.

DSC_0028Leonard Doroftei s-a arătat foarte mulțumit de tot ce s-a făcut până acum și a urat mult succes sportivilor și dacă se poate, viitorul campion al României să provină de aici din Satu Mare. După tăierea panglicii inaugurale s-a rostit o scurtă rugăciune și s-a sfințit sala de box.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Hotelul ”Aurora”, Leonard Doroftei și-a exprimat admirația față de municipiul Satu Mare care are oameni minunați. A făcut un îndemn către tineri să practice sportul cu curaj și s-a dat drept exemplu pe sine. Și el a pornit de jos și cu multă muncă și perseverență a urcat treptele performanței. Modelul său a fost mereu celebrul sportiv Francisc Vastag. Leonard Doroftei a mărturisit că vrea să organizeze în viitor la Satu Mare un campionat de rang înalt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 19, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.