Echipa de campanie a PSD Satu Mare, în mijlocul alegătorilor din comunele Tarna Mare și Botiz

În acest sfârșit de săptămână, echipa de campanie a PSD împreună cu președintele OFSD Satu Mare, Paula Mare și inspectorul școlar general Claudiu Mondici s-au aflat în mijlocul alegătorilor din târgurile din comunele Tarna Mare și Botiz.

10728712_780192165381926_1039085836_nS-au purtat discuții cu cetățenii despre problemele pe care le întâmpină, despre măsurile luate de Guvernul Ponta pentru a veni în sprijinul fermierilor prin creșterea subvențiilor la hectar, de la 139 de euro în 2013, la 159 de euro în 2014, prin despăgubirile acordate pentru fermierii afectați de seceta din 2012, plata subvențiilor din agricultură blocate de guvernarea PDL, scutirea de la plata impozitului pe venitul agricol a fermierilor care au suferit pierderi din cauza calamităților din 2013. Toate aceste măsuri fiind argumente puternice în fața alegătorilor, ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta.

Primul Ministru, Victor Ponta, s-a îngrijit de toate domeniile, nu doar de fermieri, asta pentru ca economia României să evolueze. În anul 2013 România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, cu 3,5% mai mult peste estimările FMI, consumul și investițiile străine au crescut cu peste 20% față de 2012.

De asemenea, Arhiereul vicar al Maramureşului şi Sătmarului, PS IustinSigheteanul, s-a aflat duminică în judeţul Satu Mare. Cu această ocazie, PreasfinţiaSa a resfinţit Biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Parohia Medieşu Aurit,

photo 1La Liturghia Arhierească a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, însoțit de echipa de campanie a PSD.

Victor Ponta în programul său prezidențial expune direcțiile în care vrea să ducă România în următorii ani. Este o viziune de dezvoltare, cu obiective foarte concrete de valorificare a marilor oportunități pe care le are România astăzi, pe plan intern, regional și european. Prin acest program, Victor Ponta își asumă un stil diferit de exercitare a funcției prezidențiale, fără conflict și mai mult dialog și implicare din partea tuturor forțelor politice și sociale dispuse să lucreze pentru un nou proiect de țară.

În programul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, biserica ocupă un loc important în păstrarea unității și identității naționale, el declarând: „Tradițiile și Biserica ne definesc națiunea și suntem datori să le protejăm”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 20, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.