O medalie de aur și cinci de bronz pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Campionatele Naționale de la Iași

Sâmbătă, 18, respectiv duminică, 19 octombrie, la Iași s-au desfășurat Campionatele Naționale de judo la seniori individual. La această competiție CSM Satu Mare a cucerit un număr record de medalii.

JudoPerformerul delegației CSM Satu Mare este Cristian Bodârlău care a devenit campion național la categoria de 90 kg. Medalii de bronz au luat următorii sportivi: Cristian Sereș (60 kg), Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg) și Lorand Samel (100 kg). Samel a luat medalia de bronz și în a doua zi a competiției, la „Open”. Marian Halas (81 kg) a suferit o accidentare la cotul stâng în semifinală, nemaiputând continua competiția, clasându-se în final pe locul V, poziție ocupată și de Ovidiu Pop (+100 kg).

Bilanțul competiției este unul foarte bun, cu cinci medalii de bronz și o medalie de aur, performanță de care judo-ul sătmărean nu a mai avut parte.

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 20, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.