Membrii caravanei electorale a lui Călin Popescu Tăriceanu, primiți cu simpatie la Călinești Oaș

Membrii caravanei electorale a lui Călin Popescu Tăriceanu, în frunte cu Claudiu Sulea, unul din liderii Partidului Liberal Reformator Satu Mare, au rezervat ziua de luni, 20 octombrie 2014, întâlnirii cu oșenii aflați în număr mare, la târgul de la Călinești Oaș.

1Cei peste 600 de oameni veniți la târg, au primit cu simpatie mesajele candidatului prezidențial Tăriceanu și și-au exprimat speranța că, odată ajuns la Cotroceni, acesta va ști, fără doar și poate, ce are de făcut.

S-a vorbit despre anii în care Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat în fruntea Guvernului, perioadă prosperă pentru întreg neamul românesc, fiind întâiul prim ministru liberal de după 1989 și cu siguranță că tot dânsul va fi și întâiul președinte liberal al României.

3”Aici la târg, noi ne mai târguim, că de aia îi târg și la urmă bem aldămașul. No, dară cu candidatura lui Tăriceanu, nu ne târguim deloc!  Îl votăm și gata, că a făcut tare multe lucruri bune pentru mulți, iară oamenii nu au cum să uite vremurile acelea, și a mai fa, numai să ajungă președinte. Noi îl votăm pe Tăriceanu că-i om de bdizuială!”, a mărturisit Vasile Surd din satul Coca.

7Membrii caravanei au împărțit materiale electorale ale candidatului Călin Popescu Tăriceanu, care au fost primite cu vădit interes de toți cei prezenți.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 21, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Membrii caravanei electorale a lui Călin Popescu Tăriceanu, primiți cu simpatie la Călinești Oaș

  1. Pai, pe cine ar putea sa voteze, pe pusti (Ponta), pe vampa (Udrea), pe nemtalaul mut (pentru care va vorbi Basescu dupa alegeri)?….de restul nici nu mai am comentarii. Tariceanu este singurul care poate face fata conjuncturii nationale si mai ales internationale romanesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.