Camera de Comerț și Industrie Satu Mare va găzdui simpozionul ”Ziua muncitorului transfrontalier”

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare aduce la cunoștință atât agenților economici, cât și persoanelor interesate că în data de 24 octombrie 2014 va organiza la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, strada Decebal nr. 4, simpozionul ”Ziua muncitorului transfrontalier”.

MuncitoriLa acest simpozion sunt invitați să participe reprezentanți ai EURES România, EURES Ungaria, ai Camerei de Comerț și Industrie, Forumului German și alte instituții interesate.

Acțiunea se înscrie în calendarul evenimentelor organizate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă/EURES împreună cu A.J.O.F.M. Satu Mare și are drept scop informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, tineri absolvenți, persoane care lucrează peste granița româno-ungară, cu privire la locurile de muncă și condițiile de muncă din zona transfrontalieră de pe granița de vest a țării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 21, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.