Guvernul Ponta îi sprijină din fonduri europene atât pe românii aflați în nevoie, cât și pe tinerii antreprenori sau pe dascăli

Echipa lui Victor Ponta a ajuns astăzi la aproape 40% absorbție – creștere de 5 ori a gradului de absorbție, față de regimul Băsescu-PDL! Față de anul 2012, atunci când rata de absorbție era de doar 8,5%, Guvernul Ponta a ajuns astăzi la aproape 40% absorbție – cifrele și statisticile nu mint, iar adevărul este că oamenii care îl sprijină pe Iohannis au avut un management dezastruos în fonduri europene!

victor-ponta-ghimpele1Oamenii care au remediat acea situație gravă și care au reușit creșterea de 5 ori a gradului de absorbție fac parte din echipa coordonată de Victor Ponta!

Ce implicații au proiectele prin fonduri europene lansate astăzi de Victor Ponta?

1. Ajutoarele alimentare destinate persoanelor defavorizate. Vorbim despre instrumente utile în vederea combaterii sărăciei și pentru creșterea integrării sociale a celor aflați în nevoie. Aceste persoane trebuie susținute și încurajate, nu aruncate la marginea societății, așa cum s-a întâmplat în trecut.

2. Prezentarea iniţiativei “România Start-up”, compusă din două apeluri de proiecte POS DRU: “Firme de exerciţiu pentru elevi” şi “România Start-up”. Proiecte care își propun să stimuleze antreprenoriatul, să ofere oportunități de dezvoltare tinerilor, să-i ajute să-și dezvolte competențe și abilități pentru a intra și a se integra mai ușor pe piața muncii.

3. Prezentarea cererii de proiecte „Dezvoltarea carierei didactice”, DMI 1.3 POS DRU. Am trecut de etapa în care profesorii erau desconsiderați, îndemnați să plece din țară și umiliți prin tăierea salariilor. Acum, profesorii se bucură de respectul Guvernului Ponta și sunt ținta unor proiecte menite să îi sprijine în carieră.

3. Fondurile europene sunt folosite de Guvernul Ponta pentru a întări dimensiunea socială a statului.

În acești ani, Guvernul Ponta a demonstrat că poate promova politici care să îi ajute atât pe cei mai defavorizați (pensionarii, tinerii absolvenți, locuitorii satelor, cei în vârstă, cei bolnavi), cât și pe cei mai competitivi și performanți români.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 22, 2014. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.