Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu a bătut la pas Santăul, Săuca și Pișcoltul

Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale PLR Satu Mare, a ajuns miercuri, 23 octombrie, la Santău pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume pe Călin Popescu Tăriceanu.

piscoltDeşi vremea nu a fost prielnică, membrii PLR au ţinut neapărat să prezinte săntăuanilor şansa de a trăi într-o Românie mai bună, pe care o pot avea, votându-l pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al ţării.

Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Săuca şi Pişcolt.

Preşedintele Consiliului Judeţean şi membru în Biroul Naţional al Partidului Liberal Reformator, Adrian Ștef şi viceprimarul Sătmarului, Marcela Papici, au explicat cetățenilor importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care, în vremea cât a fost prim ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.

Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu sigurnață.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu a bătut la pas Santăul, Săuca și Pișcoltul

  1. Pai normal. Doar nu o sa voteze cu ceilalti candidati incompatibili gen Iohannis: ghinionist, un gafeur de mare clasa, un nestiutor a tot ce se intampla in aceasta tara, nu ai cum sa nu stii care este salariul minim pe economie, nu ai cum avand in vedere functia in care este acum acesta; nu ai cum sa o votezi pe Udrea cu n capete de acuzare pe care justitia romana nu le vedel nu ai cum sa o votezi pe Macovei sau pe Ponta… iar de restul nu am ce sa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.